februari 3

Dålig hållning av alla gånger du kollar i mobilen?

0  Kommentarer

Vi kollar mobilen över 150 gånger per dag, enligt en studie från 2013 av Kleiner Perkins. Unga personer kan kolla upp mot 300 gånger per dag, vilket är oroväckande med att många har en dålig hållning när de tittar i sina mobiler. 

dålig hållning
Hur mycket belastning det blir beroende på vilken vinkel man har på huvudet.

Konvertering från lbs till kg för att lättare förstå bilden ovan:

12 lbs =  5.4 kg

27 lbs = 12 kg

40 lbs = 18 kg

49 lbs = 22 kg

60 lbs = 27 kg

Dagens mobiltelefoner har många fler funktioner, som liknar alltmer en dator och vi spenderar mer tid i en onaturlig framåtlutad huvudhållning. Under en längre period med denna belastning följer spänningar kring nacken och leder till trötthet & smärta.

Vi vill därför tipsa er om Sweet Pain Massagekrok som till familj och vänner. Du behöver inte använda din ömma mobiltumme och massera din käraste, samt själv kunna nå de ömma punkter med denna massagekrok. Omtanke är något vi sysslar med och vi vill hjälpa andra att tänka på sin hållning samt massera sig själv oftare. Våra nöjda kunder som har beskrivit fördelen med att kunna massera sig själv, samt ha en massagekrok på jobbet för att påminna sig själv om att ta en paus från datorn. Det är kanske dags för dig att lägga ifrån mobilen och känna av om det ömmar till i nacken? Hur många gånger kollar du mobilen per dag? Hur många gånger har du hunnit titta i mobilen idag?

Läs gärna mer om hur ny teknik påverkar vår kropp i denna studie om mobilergonomi.

 


Tags

Ergonomi, mobilergonomi, Paddnacke


You may also like

Vad är en foam roller?

Vad är en foam roller?
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}